Saturday, March 13, 2010

Re-onion (nangis2 sket)

reunion eh? bek panggil re-onion. ade je part nangis. pompuanlah. no offense, tapi kalau ade gak laki nangis, itu laki sebelah side je. sebelah ag paham a, hormon lebih lah, nak wat cemane lah. alasan berdozen.

reunion leceh. lagi2 kalau kite jadi organizer @ tukang-poyo. nak kontek sane nak kontek sini. kesian kat organizer, gara2 keinginan suci die nak tengok classmates die dicop poyo. ha kalau part ni pompuan memang rajin. tak suruh pon takpe. kekeke

tapi. ade tapi.

reunion ni best. ko jumpe member lame, takkan tak best. stakat yang terserempak kat kedai pon da jerit hepi, ni kan pulak appointment yang korang set sendiri. jumpe member yang da berubah. dulu geng sikat rambut tepi, skang geng ikat tocang blakang. dulu geng rugby, skang layan wonder girls. dulu baik pijat semut pon tak mati, skang orang hidup pon leh masuk kubur terus lepas kene pijak ngan die. dasat betul kuasa masa ni kan.

reunion ni pon kekadang boring. ye aku taw jumpe member mane boring. tapi kate jumpe hepi, ni boring plak mane satu? takdelah. kalau xde orang arrange susah payah gak. takkan nak makan je 25/8. kang member penat2 diet pegi reunion da macam tak payah diet, makan banyak sangat. tapi kalau member jenis yang redah-men-tibai je nice jugak.

kemestian? tak sangat kot. tapi kalau leh wat a. siyes layan lepak ngan member lame. experience da banyak. jumpe genk yang balik dari Jepun, dari India, dari US, kompem macam2 cite bukak. pergh cam Astro lak. buat edisi HD gak. kompem tak layan.





p/s :

"weh gle ko tige taun tak jumpe tak ubah pon!"
"haha. ko je yang brubah"
"tang mane yang berubah?"
"tetibe je poyo nak buat reunion. dulu takpon"
"...... ye a."

2 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails